دهلران پی سی
سایت جامع علمی ,آموزشی,فرهنگی و تفریحی

استفاده از شبکه های کامپيوتری از چندين سال قبل رايج و در ساليان اخير روندی تصاعدی پيدا کرده است .اکثر شبکه های پياده سازی شده در کشور  مبتنی برسيستم عامل شبکه ای  ويندوز می باشند .  شبکه های کامپيوتری، بستر و زير ساخت مناسب برای سازمان ها و موسسات را در رابطه با تکنولوژی اطلاعات فراهم می نمايد . امروزه  اطلاعات  دارای ارزش خاص خود بوده و تمامی ارائه دهندگان اطلاعات با استفاده از شبکه های کامپيوتری زير ساخت لازم را برای عرضه اطلاعات  بدست آورده اند . عرضه اطلاعات  توسط سازمان ها و موسسات می تواند بصورت محلی ويا  جهانی  باشد. با توجه به جايگاه والای اطلاعات از يکطرف و نقش شبکه های کامپيوتری ( اينترانت و يا اينترنت )  از طرف ديگر ، لازم است به مقوله امنيت در شبکه های کامپيوتری توجه جدی شده و هر سازمان با تدوين يک سياست امنيتی مناسب ، اقدام به پياده سازی  سيستم امنيتی نمايد . مقوله تکنولوژی اطلاعات به همان اندازه که جذاب و موثر است ، در صورت عدم رعايت اصول اوليه  به همان ميزان و يا شايد بيشتر ، نگران کننده و مسئله آفرين خواهد بود . بدون ترديد امنيت در شبکه های کامپيوتری ، يکی از نگرانی های  بسيار مهم در رابطه با تکنولوژی اطلاعات بوده   که متاسفانه کمتر به آن  بصورت علمی پرداخته شده است . در صورتيکه دارای اطلاعاتی  با ارزش بوده  و قصد ارائه آنان  را بموقع  و در سريعترين زمان ممکن  داشته باشيم ،  همواره می بايست به مقوله امنيت، نگرشی عميق  داشته و با يک فرآيند  مستمر آن را دنبال نمود



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط هادی احمدی

در بخش اول اين مقاله، پيکربندی IIS با رعايت مسائل امنيتی تشريح  گرديد . در بخش دوم ، به بررسی نحوه تنظيم خصلت های متفاوت برنامه Internet Services Manager با رعايت مسائل امنيتی خواهيم پرداخت .
کنسول مديريتی ماکروسافت (Microsoft Management Console :MMC) ، يک برنامه رابط کاربر گرافيکی با نام کنسول را ارائه می نمايد .هدف از ارائه کنسول فوق، ارائه محيط لازم بمنظور انجام تمام عمليات مديريتی از طريق کنسول مديريت است( تمام عمليات قابل دسترس، تابعی از کنسول مديريت می باشند) .اين نوع فرآيند ها، Snap-ins ناميده می شود . MMC خود دارای هيچگونه رفتار مديريتی نبوده ولی محيط لازم برای Snap-ins را فراهم می نمايد.بدين ترتيب کنترل مديريتی و راهبردی محيط مربوطه ، متمرکز می گردد . در زمان نصب برنامه IIS ، يک Snap-ins با نام ISM(Internet Service Manager)  ارائه و در اختيار مديران سيستم قرار خواهد گرفت . بمنظور فعال نمودن برنامه ISM از مسير زير استفاده می کنيم :



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط هادی احمدی

ماکروسافت و سيستم عامل ويندوز دارای يک تاريخچه طولانی می باشند . ويندوز در ابتدا  بعنوان يک محيط گرافيکی عملياتی ارائه گرديد . مهمترين ويژگی ويندوز در آن دوران ،  ارائه پتانسيل ها ی لازم بهمراه  انعطاف مناسب در مقايسه با سيستم عامل  MS-DOS ، بود . ويندوز ، بسرعت رشد و درادامه نسخه های متفاوتی از آن در اختيار کاربران قرار گرفت . ماکروسافت ، اولين نسخه مبتنی بر سرويس دهنده ويندوز را در سال 1990 و با نام Windows NT 3.1 ؛ ارائه نمود.  بتدريج و طی ساليان بعد ( تقريبا" هر دو سال يک نسخه ) ، نسخه های متفاوتی از ويندوز عرضه گرديد . در حال حاضر ما شاهد نسخه های متفاوت سرويس دهنده 2000 ويندوز و نسخه های بعد از آنان يعنی خانواده سرويس دهنده Windows .NET ، می باشيم .



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 27 خرداد 1392برچسب:مقالات کامپیوتر,معرفی ويندوز 2000 و 2003 ,
ارسال توسط هادی احمدی

با ارائه XML توسط کنسرسيوم وب ، قدرت تازه ای در عرصه تکنولوژی های مطرح عرض اندام نمود . در اين مقاله  با توجه به اهميت تکنولوژی فوق ، به برخی از نکات کليدی و مهم آن اشاره می گردد.

نکته اول ◄ کنسزسيوم وب با طراحی XML ، امکان استفاده از آن را در اينترنت ، مجموعه وسيعی از برنامه ها ، سيستم های عامل مستقل ، سخت افزار و زبان های کامپيوتر فراهم کرده است . XML روشی مطمئن بمنظور تبادل اطلاعات بين سيستم های متفاوت است .

نکته دوم



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

تاکنون مقالات فراوانی در باره XML نوشته شده است، اغلب مطالب عنوان شده صرفا" بر روی يک موضوع خاص تمرکز داشته و از زاويه ای کاملا" اختصاصی و در عين حال محدود به بررسی تکنولوژی XML پرداخته و بندرت به موارد اساسی و خانواده بزرگ استاندارهای XML  اشاره شده است. در اين مقاله عناصر  کليدی مرتبط با تکنولوژی XML تشريح و ارتباط آنها تبين و جايگاه هر يک از آنها برای پياده کنندگان و طراحان برنامه های اطلاعاتی تشريح می گردد. پس از مطالعه اين  مقاله ، خوانندگان با استانداردهای کليدی :  XML,XSL,XML-Schema,DOM,SAX,Namespace,XLink بهمراه تکنولوژی های مربوطه آشنا خواهند شد.



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

به منظور پردازش يک سند XML می توان از روش های مختلفی استفاده نمود . برخی از روش ها ، مبتنی بر تکنولوژی های سمت سرويس گيرنده و برخی ديگر مبتنی بر تکنولوژی های سمت سرويس دهنده بوده که پس از پردازش يک سند XML و ايجاد خروجی مناسب ، نتايج برای مرورگر ارسال می گردد . در اين رابطه می توان از امکانات ارائه شده به منظور انجام عمليات متفاوتی در ارتباط با اسناد XML نظير ويرايش يک سند و يا قابليت اشتراک آنان بين چندين سرويس دهنده ، استفاده نمود .
در اين مقاله قصد داريم با تاکيد بر تکنولوژی های سمت سرويس دهنده به  نحوه تبديل اسناد XML در محيط دات نت اشاره نمائيم .



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

در زمان نوشتن يک برنامه کامپيوتری با استفاده از هر زبان برنامه نويسی نظير VB.NET  می توان از ساختارهای متفاوتی به منظور کنترل روند اجرای کدها ، استفاده نمود .  ساختارهای فوق  را می توان به سه گروه عمده تقسيم نمود :



    ساختارهای تصميم گيری ( اتخاذ تصميم در خصوص اجراء و يا عدم اجرای خط و يا خطوطی از برنامه )



    ساختارهای تکرار  ( اجرای يک و يا مجموعه ای  کد به دفعات مورد نياز )



    ساختارهای پرش ( توقف روند جاری اجرای يک برنامه  و پرش به يک محل و اجرای يک بلاک کد خاص )



در مجموعه مقالاتی که در اين رابطه ارائه خواهد شد به بررسی هر يک از ساختارهای فوق در VB.NET  و نحوه استفاده از آنان به منظور ايجاد صفحات ASP.NET خواهيم پرداخت .


در بخش اول اين مقاله با هر يک از ساختارهای فوق به صورت اجمالی آشنا خواهيم شد.


 

 



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

يک برنامه کامپيوتری ، از مجموعه ای دستورالعمل که نوع و نحوه انجام يک فعاليت را برای کامپيوتر مشخص می نمايند ، تشکيل می گردد. دستورالعمل های نوشته شده بعنوان نمونه ممکن است به کامپيوتر اعلام نمايند  که تعدادی از اعداد را با يکديگر جمع  و يا دو عدد را بايکديگر مقايسه و بر اساس نتيجه  بدست آمده ، اتخاذ تصميم نمايد. دستورالعمل های نوشته شده ، صرفا" برای کامپيوتر قابل فهم و اجراء خواهند بود.کامپيوتر دستورالعمل های نوشته شده را اجراء و ماحصل آن رسيدن به اهدافی خواهد بود که بر اساس آن برنامه طراحی و پياده سازی  شده  است . دستورالعمل ها  ، می بايست با استفاده از يکی از زبانها ی برنامه نويسی نوشته شده ( کد ينگ ) و در ادامه در اختيار کامپيوتر قرار داده شوند. زبانهای برنامه نويسی متعددی نظير : فرترن ، بيسيک ، کوبال ، پاسکال، ،C ، جاوا ، ويژوال بيسيک و  ... وجود دارد



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

در اين مقاله قصد داريم به بررسی نحوه ايجاد يک برنامه ساده در محيط ويژوال استوديو دات نت  با استفاده از VB.NET بپردازيم . برنامه فوق ، نام کاربر را از طريق يک TextBox اخذ و يک پيام مناسب در اختيار قرار می دهد . در برنامه فوق ، هدف دنبال نمودن مراحل و آشنائی با برخی مفاهيم اوليه و در عين حال مهم بمنظور ايجاد برنامه ها  در محيط  ويژوال استوديو دات نت است .



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

برای استفاده مفيدتر از اين مقاله، توصيه می گردد، مقاله  معماری برنامه های مبتنی بر داده    را در ابتدا مطالعه نمائيد . ADO.NET ،  نسل جديدی از ADO  شرکت ماکروسافت است . نسخه ADO ،  با استفاده از مجموعه ای  اشياء ActiveX Data Object طراحی و پياده سازی شده بود. ADO.NET  گرچه در سطح ارائه پتانسيل های لازم در برخی موارد دارای شباهت هائی با ADO است ولی از نظر مدل برنامه نويسی دارای ساختاری کاملا" متفاوت( نسبت به ADO ) است.

تعريف ADO.NET

ADO.NET، مجموعه ای از کلاس ها بمنظور کار با داده ها است.

 بموازات رشد اينترنت ، طراحی و پياده سازی برنامه های مبتنی بر وب به امری متداول و نيازی همگانی مطرح شده است . در اين راستا برنامه های متعددی ، از XML بمنظور ارسال اطلاعات خود در شبکه استفاده کرده و هر روز به تعداد اين برنامه ها نيز اضافه می گردد. ADO.NET ، يک مدل برنامه نويسی  مناسب بمنظور يکپارچگی بين ويژگی های XML و ADO.NET  در فريمورک دات نت را ارائه می نمايد.



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 29
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 111
بازدید ماه : 111
بازدید کل : 203159
تعداد مطالب : 736
تعداد نظرات : 23
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 <-PostTitle-> <-PostContent-> 1 <-PostLink->